lögner


©Roberto Vecchiato

Vem vet vad den riktiga versionen var
hur den egentligen var från början
en ynklig liten historia fick sin stund i rampljuset
i flera dagar cirklade den runt
oändlig utan ett slut
varje gång den närmade lät den annorlunda
värre blev den för varje gång
men tillslut tog den slut
historia var den nu.


next plane home




The road that never ends around the bend I see you smile
I'd swim across the sea to be with you for a while
I'm made a life would be gone
now the way that I feel is i just don't belong here


There are two tragedies in life. One is not to get your heart's desire. The other is to get it

sitter hemma på en freda kväll ensam, var rolit. alla andra är ute och festar och ha skoj, ibland är det så skit att ha ett jobb. Hade inge bättre för mig så jag bestämde mig för att se vad mina horoskop lovar mig;

Dina vänner får ibland nog av ditt beteende. Du gör oftast som du själv vill och struntar i om du sårar andra. Du kan känna att du saknar någonting idag. Det kanske är en före detta kärlek, som du inte riktigt kan glömma som får dig att känna så.
ditthoroskop.nu

Fredagen handlar väldigt mycket om vänskap, förtroende, tillit. Kvällen blir mysig och underhållande.
aftonbladet

Två härligt romantiska veckor väntar. Du hinner dessutom med en hel del nöjen, kanske en resa, festliv, dans och underhållning. Tråkigt har du verkligen inte och du inspirerar din omgivning också. Runt dig är det hela tiden full fart, glitter, glamour och härlig stämning.
veckorevyn'



Give me some candy




fans godisugen just nu, hade bestämt mig för att sluta ät godis under provveckan eftersom ja sväller upp till en ballong annors när jag inte har tid o träna. Här sitter jag nu och biter mina fingernaglar så att ja bara inte skall äta.


happy valentines day

                                                      

gick omkring i butiken idag och plötsligt slog det till mig, och då menar jag det slog till mig ordentligt. En skylt träffar mej i skallen, jag tittar på vilken skylt som hadde rätt och slå till mig och ser ordet vändag i stora röda bokstäver.
Så för att jag är singel och inte har en pojkvän tycker vändagen att den har rätt att slå mig och påminna mig om att skaffa pojkvän som om det inte annars heller sku va tillräckligt deprimerande. Det är ju faktiskt 3 veckor tills vändagen och nu redan får man otroligt dålig känsla. De är på samma sätt som julen börjar allt tidigare så börjar vändagen också, små nallar i alla hörn, choko och massor me ljusrött och rött överallt.
Javet redan att vändagen detta år kommer att suga totalt..

hatar hål





Vikten eller utseendet?

Alla bloggare har säkert lyckats lägga märket till fajten som handlar om att bloggare skrivit om bantnings tips. Det var nu inte det jag tänkte behandla i mitt inlägg men ja fundera endast över en artikel som jag läste i trendi (en finsk tidning) och jag blev chockad över att läsa om en kvinna som gått upp i vikt efter leggins och tunika trenden blev mode. Det kan ju inte stämma med om man noga funderar så de e båda väldigt lösa material som strechar lätt. Så nu alla som läser mitt inlägg kanske det skulle vara bra och investera några slantar på ett par välsittande jeans.

men nu och träna


Watch out, you might just go under

Allt känns så fel
Som allt jag gjort farit opp och ner
Som om våra tårar blandats
Jag gråter dina problem och
du lever igenom mina
Bara för att du gör fel känns det som
om det skulle allt vara mitt problem.


Det ända som kan hjälpa mej är The Wedding planner, den mest juvliga film som finns !


Half psychotic, sick, hypnotic

tänkte ännu posta ett inlägg före jag far och sova, den mysiga hemmakvällen börjar bli en mer tråkig hemmakväll. Har inte riktigt något att skriva heller i min blogg så det blir nu en massa strunt.
Kanske det vore bäst o bara fara o lägga sig klockan i Finland visar ju redan 22.48.

Imorgondagens planer:

1. skriva avslutningen till min hissa uppsats

2. Fara på kaffe me tjejkompisen

3. Först på muskelträning och sedan efteråt Combat timme

4. Fixa ihop måndagens outfit


sådär ja nu kan jag tryggt fara och sova


And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

Okej min bästa kompis har nu en pojkvän som är helt otroligt snäll och kommer att göra henne jätte glad, inte för att jag tycker att nån kille skulle vara tillräckligt bra för henne men om han skulle finnas är denhär killen väldigt nära ! Jag önskar er all lycka i hela världen och hoppas på det bästa !

annars har jag inte gjort ett skit idag =) suttit på datorn checka senaste the city avsnittet och gjort mina psykka hemuppgifter. Det känns skönt och ha ett veckoslut när man gör absolut ingenting. Man kan andas in ordentligt och låta hela dagen handla om dej själv.

Nu ska jag o tvätta mig och gå igenom en ordentlig skönhets kur, kanske jag lyckas dra mej tillbaka till datorn för att komma upp med ett inlägg till.


body Combat

ja känner mej så fri, jag var just och träna och var på en så härlig timme som kallas body Combat som går utpå att du tränar muskler genom att använda din egen kropp som tyngd. Du slår och sparkar och hoppar som om du sku va en boxare, att gå hem sen i mörkret var ju inte så kul men de va bra o veta att nu får ja krafterna att slå om nån skulle attackera.

Jag rekommenderar starkt denhär timmen

The City



bästa serien någonsin, en fortsatt serie som handlar om Whitney som jobba tillsammans med Lauren i the hills.

blir galen

jag har nu blivit fullständigt galen, efter att i timmar ha försökt och försökt att fixa en tuff bild ti bakrund får jag det bara int och lyckas. dagen har annars också varit totalt hemsk det känns som om jag nu bara sku vela böra gråta !
Träna orka jag ju inte heller så nu känner jag mej dessutom fet och ful. Om nån hör mitt rop och skulle villa hjälpa en tjej i nöd med att fixa dessa dumma kodmallar, snälla hjälp! nu o se på the City och rita några klänningar.

Ciaoo


120109

skit dag på alla sätt. hade tillsammans tre timmar hål efter att ha börjat klockan 8 på morgonen. efter det får jag veta att min huge crush har en flickvän =) o min bästa kompis svarar ti mej; han verkar jätte glad? som om de sku hjälpa mej.. nu känns det iaf bättre, va på en galen timme, som tog så på mina muskler att det kändes som om ja sku äga gele till armar (: nu ska jag o ta ett varmt bad och skriva lite på skolarbeten.

110109

söndag.. igen har ett veckoslut fari förbi och imoron är det dags för att fara ti skolan igen. har fått absolut inget vettigt gjort.

meningen var att ja skulle ha hunni med

1. laga uppsats om kleopatra färdigt
2. lång fyssa lab färdigt
3. psykka prov läsning
4. Gå och träna
5. fixa håret

men nej, inget fick jag gjort. att jobba 8 timmar är inte kul. nej absolut inte

hemma

8 timmar arbete och 6 timmars benvärk. att jobba på ett ålderdoms hem är inte det mest bekväma arbeter som finns, du diskar och lagar mat, det blir inte så mycket och sitta tyvärr.. När man kommer hem från arbetet bultar fötterna och det enda du vill e att ta ett varmt bad och bli ren efter allt flott som fastnat i håret. 
hemst att veta att endast en ledig dag före skolan börjar igen och endå måste jag och jobba imoron.


kaffe och en croissant

kl visar 7.23 och för en halvtimme har jag måstat stiga upp, nu ska ja på jobb och sköta om åldringar. Skulle kännas så mycke bättre att bara få stanna hemma o krypa tillbaka till sängs..
men nu ska ja fara hejhej, syns om 8 itmmar

killarna


det började med en
plötsligt var det redan två
den ena försvann och på dens plats kom det en ny
snart var de redan 4
en efter en de sårat mig
en efter en de lämnar mig
alla kan jag inte få behålla
hur svårt det än är att försöka välja


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0